Ecologische kinderopvang

Kinderopvang Zonnewijzer - Herenthout - Kinderopvang Goede kinderopvang is natuurlijk veel meer dan simpelweg onderdak bieden aan de kindjes. Het gaat erom dat er rekening wordt gehouden met de behoeften van elk kindje. Elk kind heeft een eigen ritme, een eigen karakter. Kwalitatieve kinderopvang zet in op ontwikkeling op maat.

Spelen in de kinderopvang

Jonge kinderen leren veel terwijl ze spelen. Wij beschikken daarom over speelgoed voor elke leeftijd. Onze lichte binnenspeelruimte is kleurrijk en zonnig. Is het mooi weer? Dan mogen de kindjes buiten spelen in onze leuke tuin.
Achter de tuin vind je een dierenweide en een groot kippenhok. Daar wonen een geit, een varken en heel wat kakelende kippen. Vanuit de speelruimte en de tuin kunnen
onze kindjes de dieren zien.

Activiteiten in de kinderopvang

Naast het feit dat de kindjes in alle vrijheid kunnen spelen, zorgen we ook voor verschillende activiteiten om de ontplooiing van de kinderen nog extra te stimuleren. In het kinderdagverblijf doen we regelmatig aan knutselen, bewegingsparcours, zingen en noem maar op.
Leren zelfstandig zijn is ook een belangrijk element binnen de kinderopvang in Herenthout. Wij leren de kindjes bijvoorbeeld om hun handjes zelf te wassen en op het potje te gaan.

Slapen in de kinderopvang

Heeft jouw kindje slaap nodig? Geen probleem! Onze kinderopvang beschikt over twee slaapkamers en elk kindje heeft een eigen bedje. Beetje moe, oogjes toe.

Kinderopvang ZonnewijzerBouwelse Steenweg 130
2270 Herenthout - België

Ligging
Gsm: 0474 79 66 11
zonnewijzerherenthout@gmail.com
BTW BE0893 046 732

Maandag - Vrijdag: 07:00 - 18:15 Zaterdag - Zondag: gesloten

Kinderopvang Zonnewijzer - Herenthout
Back to Top