Maak kennis met kindercrèche Zonnewijzer

Hier krijg je een virtuele rondleiding in ons kinderdagverblijf. Blader door de verschillende categorieën en ontdek wat Zonnewijzer jou en je kind te bieden heeft.

Zo krijg je alvast een eerste indruk van de zonnigste kindercrèche in Herenthout.
Wil je Zonnewijzer zelf komen bezoeken? Bel of mail ons voor een afspraak.

Vrij spelen

Onze speelruimte is licht en volledig afgestemd op de allerjongsten. Zowel baby’s als peuters kunnen hier al spelend de wereld ontdekken. Er is speelgoed voor elke leeftijd.


Activiteiten

Regelmatig organiseren we knutselactiviteiten in Zonnewijzer. Voor klein en groot! Op die manier kunnen kinderen experimenteren met verschillende materialen en technieken.


Eten

Je kind krijgt bij ons een warme maaltijd, boterhammen, fruit of fruitpap … Kortom, de gezonde en evenwichtige voeding die het nodig heeft om zich goed te ontwikkelen.


Buiten spelen

Mooi weer? Dan spelen we buiten! Zonnewijzer heeft een grote tuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Er is aangepast speelgoed, een zandbak en een warmwaterdouche voor mooie zomerdagen. Zo kunnen de kleintjes fris en proper hun bed in na lekker buiten ravotten.

Achter de tuin vind je een mini-kinderboerderij. Daar wonen een varken, een geit en kippen. De kinderen kunnen de dieren op een veilige manier bewonderen.


Algemeen

Bij Zonnewijzer staat alles in het teken van de kinderen. We stimuleren hen dan ook om zelf hun tandjes te poetsen, handen te wassen ...


Kinderopvang ZonnewijzerBouwelse Steenweg 130
2270 Herenthout - België

Ligging
Gsm: 0474 79 66 11
zonnewijzerherenthout@gmail.com
BTW BE0893 046 732

Maandag - Vrijdag: 07:00 - 18:15 Zaterdag - Zondag: gesloten

Kinderopvang Zonnewijzer - Herenthout
Back to Top